sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uuden kodin tapetteja

Olen ollut hiljainen ja kiireinen. Lähes joka ilta ja kaikkina viikonloppuina olemme kurvanneet uudelle kodille tapetoimaan, maalaamaan ja siivoamaan remonttimisten sotkuja. Keittiö ja kylppäri ovat täysremontissa ja yhden väliseinänkin he jo pystyttivät. Me taas olemme ahkerina tehneet pintaremppaa. Tässä muutama kuva tapetoiduista seinistä. Kuvat ovat auttamattoman huonoja, kännykkäkameralla otettuja, mutta en vaan ole muistanut oikeaa kameraa ottaa  mukaan kertaakaan...
Kiuruja minun ja miehen makkarissa

Saaristokaupungit eteisessä

Olohuone, tätä samaa tapettia tulee vielä pikkuhuoneen olohuoneeseen näkyvälle seinälle

ja lintusia myös Murun huoneessa.
Tästä on hyvä jatkaa, palailen kunhan ehdin :)

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kuvia meidän pääsiäisestä möksällä






Olipahan ihanaa! Nyt kotona taas ja huomenna uuden kodin remonttia aloittamaan :)

Ranta rempan etenemistä

 Rannan remontti etenee! Nyt ollaan jo näin pitkällä :)




Pitkänä perjataina sain jo aurinkotuolin melkei valmille laiturille. Ei voi kuin kiittää A- ruoppaus Manun hyvää työtä!

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ranta remontissa

Meillä on mökkirannassa alkanut viimeinkin kauan kaavailtu ja haaveiltu paalutus. Kävimme tänään kuvailemassa remontin etenemistä.








Vielä on vähän vaiheessa...mutta hyvä tästä tulee laiturin kansineen kaikkineen! Tulisi vain jo se kesä!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kodinkoneita uuteen taloon



Meillä on tarkoitus tehdä uuteen taloomme keittiöremontti. Tänään kävimmekin kodinkoneostoksilla. Näihin olisimme näillä näkymin päätymässä:



BP5004021W

AEG BP5004021W erillisuuni

Pyrolyysitoiminnolla varustettu monipuolinen erillisuuni. Uunissa lisäksi jälkilämmönhyödyntämisohjelma sekä valokatkaisin luukussa.

 HK955420FB

AEG HK955420FB induktiotaso

Huomattavasti enemmän kypsennysvaihtoehtoja MaxiSense-tasolla. Tämän induktiotason rajattomat keittoalueet mukautuvat automaattisesti lähes minkä tahansa kokoiseen ja muotoiseen keittoastiaan. Sinun tulee vain varmistaa, että keittoastia peittää tasoon merkitys rastin.


AEG - F77011W0P

AEG F77011W0P astianpesukone

Erittäin hiljainen astianpesukone, 39 dB (A). Monipuoliset ohjelmat ja ProClean astianpesu järjestelmä. Satelliitti suihkuvarsi.
Tiskari tulee intkroituna.
 AEG - L77484AFL

AEG L77484AFL pyykinpesukone

Laitteen erittäin suuri pehmeä rumpu takaa hellävaraisen käsittelyn ja sen älykäs OptiSense-järjestelmä säätää ohjelman täyttömäärän pyykin painon mukaan.
 AEG - T76484AIH

AEG T76484AIH kuivausrumpu

Uusi AEG:n SensiDry - lämpöpumpputekniikalla toimiva kuivausrumpu joka on turvallinen ja energiataloudellisin tapa kuivata pyykkiä. XXL rumpu ja 8 kg:n täyttömäärä
Pesutorni tulee kodinhoitohuoneeseen eikä keittiöön, mutta kannatti hankkia nyt samalla.
Talossa jo olevat jääkaapin ja pakastimen ajattelimme pitää ja liesituulettimesta emme saaneet vielä päätöstä aikaiseksi.
 CH-6109-S 
 CH-5209-S
Tällaisia jäimme kuitenkin sulattelemaan.

Kuvat ja kodinkonetiedot Expert.fi

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Uusi torkkupeitto ja vihreääkin vihreämmät

Meidän viimeviikolla istuttamat ruohot ovat itäneet ja ovat nyt juuri parhaimmillaan. Niiden ihanaa tuoreen vihreää sävyä ei voita mikään, vaikka ulkona onkin lunta pohkeeseen asti...




Ostin viikonloppuna Kodin Anttilasta, jo heidän kuvastostaan ihailemani torkkupeiton. Raidallisena- ja kevyenä se on ihanan keväinen! Tulisi vain jo se kevät ja muutto omaan kotiin!

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kohti pääsiäisen aikaa






Istutimme Murun kanssa Ohraa ja Rairuohoa. Helmililjojakin on jo hankittuna. Päivät ovat jo kovin keväisiä ja kohta on pääsiäinen. Nyt vasta auringon taas helliessä taas tajuaa miten pitkä ja pimeä talvi on ollutkaan!