sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Täydellinen sunnuntai

Tänään oli täydellinen sunnuntaipäivä. Täydellinen kaikessa mitääntekemättömyydessään niin kuin sunnuntain pitää ollakin :) Aamulla kävimme uimassa. Heikki ja Helmi lilluivat lastenaltaassa ja liukumäessä ja minä kuntouin. Kotiin ajoimme Hesen kautta, sunnuntaihin vaan kuuluu noutoruoka aina silloin tällöin ainakin :)
Iltapäivällä katsoin tv:stä ihanan hömppäelokuvan, Helmin katsellessa muumeja ja Heikin tehdessä vertailuja ja laskelmia bensa vastaan diesel auto. Uusi auto on siis hakusessa kunhan Heikki vain saisi laskelmansa valmiiksi ;)
Nyt suuntaamme saunan lauteille vielä kotonakin ja huomenna voimme taas hyvillä mielin aloittaa uuden työviikon, levänneinä ja halivarastot tankattuina, joskin uhmis- neitiä on tullut halimisen lomassa istutettua myös jäähyllä useammankin kerran viikonlopun aikana. Töihin meno on siis toisaalta myös ihana hengähdyspaikka pikku- neidin kasvattamiselta ja ilomielin suon tuon tehtävän hetkeksi myös Tähdenlennon taitavien lastentarhanopettajien huoleksi :D
Ei ole kisua...

...karvoihin katsominen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti