sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hymyjä ja kyyneleitä


 Niitä hymyjä ja hyvää mieltä toivat: laskiaispullakekkerit ihanien ystävien kanssa. Kiitos olette tärkeitä! Niin paljon jäi vielä puhumatta, mutta onneksi näemme taas viikon päästä :), reippaan 7- vuotiaan serkku- pojan synttärikemut ja pikku- ystävän 4- vuotiskekkerit sekä ihanat kirpparilöydöt mm. tämä huimaavan kaunis pöytäliina.
ja niitä kyyneleitä: ihanat naapurit, jotka muuttivat pois ja toivat aamulla lähtiäiskukkia ja tiristimme pienet itkut ovenraossa. Kiitos teille kaikesta ihanasta ja kaikkea hyvää ja jaksamista rakennusaikaan <3 kukkia katsellessa vetistelin pitkin päivää, vaikka kyllähän me vielä näemme vaikkemme ihan joka päivä enää :( monia hyviä muistoja yhteisistä grillailuista, hiekkalaatikon reunalla notkumisista ja muista kannamme kuitenkin aina mukanamme :)

3 kommenttia:

 1. Minä iskin silmäni tuohon hurmaavaan vaaleanpunakukkaiseen lautaseen. Kaunis on! :) Tätähän se elämä on: vuoroin kyyneleitä ja hymyä.

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin kaunis <3 sekin löytyi kirpparilta eurolla :)
  Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

  Anna

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellennekin naapuruudesta ja ystävyydestä <3 Teitä upeampia naapureita on kyllä vaikea löytää! Vaikka tosiaan ei lähes joka päivä nähdäkään, pidetään yhteyttä :) Nähdään pian taas! Haleja teille kaikille!

  VastaaPoista