perjantai 14. tammikuuta 2011

Synttärikutsut työn alla

Talventyttö sipsutteli,
lumivarpain hipsutteli.
Lumivillaa ripsutteli,
haituvia hapsutteli.
Nauroi vitivalkein hampain.
Ratsasteli lumilampain,
puitten ali, puitten yli.
Lunta kukkuroillaan syli.


Tälläinen runo tuli tyttösen 4- vuotis synttärikutsuihin. Tilasin kutsukortit Ifolorilta, mutta runon ja muun tekstin kirjoitin käsin ja Helmi kirjoitti jokaiseen kutsuun oman nimensä itse. Synttärit olisi tarkoitus järjestää mökillä ulkoillen, mäkeä laskien, luistellen, makkaraa ulkona grillaten, pannukakkuja syöden ja muita kivoja talvitouhuja touhuillen :) Toivottavasti talven säät siis suosivat meitä. Helmi toivoo myös päiväkotikavereille prinsessa synttäreitä kotiin, joten eiköhän kutsut niihinkin vielä tehdä :) Nyt siis voi kohta alkaa odotella kutsua tyttösen taikatalvisynttäreille ja naapureille koekappale jo lähtikin ;)
Tänään kun kävelin kotiin kolmen jälkeen oli vielä valoisaa ja sain rintaani ihanan kevätriemun :) Suunnittelin koko matkan kevään kylvöjä ja ensimmäiset tulppaanitkin ostin jo maljakkoon viikonloppua piristämään. 

1 kommentti:

  1. Ihana synttärisuunnitelma teillä! Toivotaan sopivan leutoa keliä ja aurinkoa. Kohtahan he jo tosiaan täyttävät neljä vuotta. On se vaan ihan käsittämätöntä, pakko päivitellä. :D Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista