lauantai 8. tammikuuta 2011

Kävelyretki uuteen päiväkotiin

pikku eskimo
Lauantaiaamu oli sumuinen ja luminen, erittäin luminen. Päätimme kuitenkin tehdä etukäteen suunnittelemamme kävelyretken uuteen päiväkotiin. Heikki ja Helmi kävivät jo tutustumassa siellä viikolla avoimissa ovissa, mutta minä olin päiväkodilla ensimmäistä kertaa. Aurajoen ranta oli kuin kuvakirjasta valkoisen lumen alla. Halisten koski ei ihme kyllä ollut jäässä.
Päiväkodilla katselimme kaikki tärkeimmät aisiat. Pihan, Tähdenlentojen oven ja lasin läpi kurkimme Helmin naulakkoakin. Kotimatkalla Helmi kapusi jokaiselle isolle lumikasalle joka vastaan tuli.

Kotona Helmi kuunteli molemmat Pekka Töpöhäntä satu- cd:nsä. Satu Cd- levyjen kuuntelu on nykyään Helmin ihan ehdotonta mielipuuhaa.
Minä aion tänään pitkästä aikaa joulutohinoiden loputtua kuunnella lauantain toivotut levyt ja laittaa samalla lauantain myöhäisen päivällisen, jonka syömme saunasta tultua. Ihana palata taas viikonloppujenkin rutiiniin :)
leikkijä

2 kommenttia:

  1. Mihinkä päiväkotiin Helmi on menossa? Olen itse ollut harjoittelijana ja kesätyöntekijänä kahdessa teidän naapuruston päiväkodissa: Paavinkadun ja Tallgreninkadun päiväkodeissa. (Jos muistan kadut oikein:)Kivoja paikkoja olivat molemmat!
    Söpö eskimotyttö! :D

    VastaaPoista
  2. Helmi alottaa Nummen uudessa päiväkodissa. Se on ihan uusi rakennus enkä ole varma onko tullut vanhan paikalle vai onko Nummen vanha päiväkoti vielä jossain... Räntämäen päiväkoteihin on kauheat jonot ja pp- hoidon loputtua viimesyksynä Helmille tarjottiin tuota Nummen paikkaa. Ryhmä oli vain Halisissa evakossa tähän asti kun Nummen uuden pk valmistumista odotettiin. Nyt osa ryhmästä vaan jää Halisiin kuljetus syistä :( tosin saadaan onneksi uusia Tähtösiä tilalle Ainokin :)

    VastaaPoista