torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiais liukuja

Loppiainen, aloitimme loppiaisen keräämällä joulukoristeita varastoon kotoa. Myös kuusi sai lähteä. Joitain joulukoristeita, varsinkin valoja ja kyntteliköt jätin kuitenkin vielä paikalleen ja kodista jäi ihanan talvinen. Rakkain joulukoristeeni Iittalan Helmi lyhtykin sai jäädä vielä paikoilleen, sitä poltamme vielä talvi- iltoina.
Kun olimme saaneet kodin kuntoon ajoimme mökille samoihin puuhiin. Heikki ja Helmi jäivät ulos lumitöihin ja mäenlaskuun. Heikki kolasi ja jäädytti Helmille luistinradan jäälle. Sitä voitaisiin käyttää myös helmikuulle suunnitelluilla ulkoilu synttäreilläkin, niin kuin pulkkamäkeäkin. Olemme suunnitelleet Helmin 4- vuotis synttäreitä pidettäväksi ulkona mökillä. Ohjelmassa olisi mäenlasku kilpailuja. luistelua, makkaran paistoa ja pannukakkuja. Toivottavasti saamme kauniin ilman.
luistinrata valmistumassa

talvi

rantasauna jäältä päin


Minä siivosin joulun jäljet mökistä. Kuusi sai lähteä täältäkin samoin lukuisat sisälle tuodut havut. Jotain jouluista jätin kuitenkin vielä mökillekkin. Olemme siis välitilassa. Emme enää joulunajassa, mutta emme vielä ihan keväässäkään. Hiiret olivat taas mellastaneet keittiön kaapeissa...nyt meidän on ruvettava koviin otteisiin niiden kanssa. Pehmeät keinot eivät selvästikkään enää riitä!
Iltapäivällä alkoi myrskytä ja me kuuntelimme ja katselimme lämpimässä mökissä miten talven tuulet ne metsässä laukkaa, lumet ne lentää ja pakkanen paukkaa.
Kotiin suuntasimme kiinalaisen ravintolan kautta ja illan ohjelmassa olisi siis kiinalaista ruokaa, Afrikan tähden pelaamista ja saunomista. Rentouttavan vapaapäivän jälkeen huomenna taas töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti