sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Terveiset Arguineguinesta

Olen ollut hiljainen...ensin sairastelimme viikon ja sitten painuimme puolikuntoisina Atlantin rannalle. Eilen kotiuduimme ja nyt päätänkin hiljaisuuteni ja johdatan teitä muutaman postauksen verran kanssamme Arguineguineen, jossa meillä oli ihana aurinkoloma.
4-vuotias jaksoi kohtuullisesti 6- tunnin lennon. Tarrakirja oli kiva ja unikin maistui tunnin verran. Lähtö kotoa oli ollut aamuyöstä, jota en kyllä lapsiperheille voi suositella, vielä seuraavakin päivä reissua meni väsykiukuissa...Tyttö oli nuhainen, joten yritimme apteekista ostetuilla korvien lentotulpilla estää painetta. Menomatkalla tyttö piti niitä, mutta paluumatkalla ei yhtään. Niiden laittaminen oli aika hankalaa. Nenäsuihketta käytimme runsaasti, mutta silti laskun aikana tyttö itki korviaan ja suihke sai myös nenän vuotamaan verta koko laskun ajan. Kiva laskeutuminen siis!
Hotelli oli Tjäreborgin perhehotelli. 99% hotellivieraista oli Ruotsalaisia. Myös vastaanoton henkilökunta puhui ruotsia...englantia eivät niin hyvin. Saimme kuitenkin asiamme hyvin ymmärretyksi, joskin ensimmäisenä päivänä väänsin rautalangasta henkilökunnalle ettei huoneemme lasten elokuvakanava näkynyt suomeksi. Kaikilla muilla kielillä kyllä. Kanava tuli kuitenkin korjattua yrityksen ja erehdyksen kautta ja olikin aivan loistava! Iltaisin saimme miehen kanssa istuskella parvekkeella kun tyttö katsoi elokuvan ja joitain katsoimme yhdessäkin. Hotelli oli todella siisti, länsimaalainen, henkilökunta oli ystävällistä ja kaikki hoitui heti. Hotellista ei olisi tarvinnut poistua koko loman aikana ja suurimmalla osalla Ruotsalaisista näyttikin olevan all inglusive paketti. Me emme olisi jaksaneet syödä hotellin ruokaa joka päivä, vaikka se ihan kohtuullista olikin. Lapsen kanssa matkailemme varmasti saman ketjun hotelleissa jatkossakin. Kaksin emme missään nimessä ;)


Huoneemme oli hotellin kahdeksannessa eli ylimmässä kerroksessa. Näkymät olivat altaalle ja merelle. Näköala oli aivan mieletön ja auringon noustessa ja laskiessa aloittivat linnut ihanan laulukuoron.




Allasalue oli aika iso ja siisti. Liukumäkeä jäimme aluksi kaipaamaan, mutta sitten tyttö innostui uimaan ilman kellukkeita, sukeltelemaan ja leikkimään Suomalaisen pojan kanssa. Saimme siis lekotella ja tyttö viihtyi. Altaat olivat merivesialtaita, joten lasit olivat sukellellessä tarpeen. Muuten suolainen vesi ei haitannut yhtään, vaikka aluksi vähän oudolta tutuikin. Kaksi päivää ( ensimmäisen ja viimeisen) viihdyimme altailla. Hotelli järjesti altailla kaikenlaista ohjelmaa ( ruotsiksi) Tyttö ei halunnut osallistua lastenohjelmiin, mutta minä kävin allasjumpassa molempina allaspäivinä.
Nyt Arguineguin vaikenee hetkeksi, mutta saatte lomailla kanssamme vielä muutaman postauksen verran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti